Studia podyplomowe "Organizacja pozamiejskiego publicznego transportu zbiorowego"

Obecne oblicze stalowych szlaków;

Moderatorzy: Sebastian Marszał, bastard

Proszę wybrać stwierdzenie prawdziwe:

pracuję zawodowo w obszarze transportu kolejowego
2
67%
pracuję zawodowo w obszarze transportu autobusowego
0
Brak głosów
pracuję zawodowo w innym obszarze i rozważam zmianę drogi zawodowej na związaną z transportem kolejowym lub autobusowym
0
Brak głosów
pracuję zawodowo w innym obszarze i nie chcę tego zmieniać
1
33%
nie rozpocząłem/rozpoczęłam jeszcze swojej drogi zawodowej, ale rozważam jej związanie z transportem kolejowym lub autobusowym
0
Brak głosów
nie rozpocząłem/rozpoczęłam jeszcze swojej drogi zawodowej, ale na pewno nie będzie ona związana z transportem kolejowym lub autobusowym
0
Brak głosów
żadne z powyższych stwierdzeń nie odnosi się do mojej osoby
0
Brak głosów

Liczba głosów: 3

Awatar użytkownika
Adam Dąbrowski
DYŻURNY RUCHU

Studia podyplomowe "Organizacja pozamiejskiego publicznego transportu zbiorowego"

Post autor: Adam Dąbrowski »

Witajcie,
ponieważ na nasze Forum zaglądają przede wszystkim pasjonaci transportu kolejowego, ale również miłośnicy publicznego transportu zbiorowego w ogóle, chciałbym polecić pewien ciekawy temat, a mianowicie studia podyplomowe "Organizacja pozamiejskiego publicznego transportu zbiorowego" prowadzone w Szkole Głównej Handlowej w Warszawie. Bardzo wygodna hybrydowa formuła ułatwia studiowanie osobom spoza Warszawy.

Obecnie trwa nabór do II edycji:
https://www.sgh.waw.pl/studia-podyplomo ... yhGHWFz0YQ

Jeżeli:
:arrow: masz ukończone studia I stopnia,
:arrow: interesuje Cię publiczny transport zbiorowy,
:arrow: chcesz, żeby praca łączyła się z Twoją pasją;
to powyższy temat warto przemyśleć.

Tym bardziej, że w województwie warmińsko-mazurskim w organizacji ptz jest wiele do zrobienia, a specjaliści są bardzo potrzebni.

PS. Dla "zabawy" ankieta profilująca użytkowników Forum.
Pozdrawiam serdecznie,
Adam Dąbrowski
ODPOWIEDZ